Påmelding til Skaun Idrettsskole 21/22 er åpen!

Postet av Bente Heggem Kojan den 19. Jul 2021

Skaun Idrettsskole har nå åpnet påmeldingen for et nytt år med aktiviteter og lek! Påmeldingslenke finner du her. Ved påmelding av flere barn, må disse registreres i hver sine skjema. 

Målgruppen for idrettsskolen er barn i 1-4. klasse (fødselsår 2015, 2014, 2013, 2012). Grunnet type aktiviteter som eks. svømming, har idrettsskolen et tak på antall barn som vi kan tilby plass. 

Idrettsskolen er et samarbeid mellom Skaun IL og Børsa IL og tilbyr varierte aktiviteter som f.eks. svømming/vannlek, turn, dans, kampsport og allidrett/lek i hall/ute og skilek i samarbeid med ulike aktører. Aktivitetene varierer noe fra år til år. Hvert år starter vi opp med en familiedag. 

Vi bruker appen Spond til informasjon. Barn som får plass ved idrettsskolen kan legges til gruppen Skaun Idrettsskole på Spond via lenken https://group.spond.com/FAZQQ

Aktivitetsavgiften for et år er kr. 500 ,- pr barn. Vi har en ordning med at familier med lav inntekt ikke trenger å betale aktivitetsavgift. Systemet er basert på tillit, og du kan melde fra til kontaktperson dersom dette er aktuelt for dere.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe!

Kontaktperson Skaun Idrettsskole: Gunnar Delbekk m. 95 82 35 25.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.